ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΠΕΝΤΕΟΡΙΩΝ

 6ήμερη εκδρομή Αυστρία – Ουγγαρία 

1η μέρα   /   ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟ ΝΙΣ – ΣΕΡΒΙΑ

Συγκέντρωση και αναχώρηση για την Σερβία με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Διέλευση των συνόρων και το απόγευμα άφιξη στην πόλη του Νις. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα   /   ΝΙΣ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την Βουδαπέστη, περνώντας έξω από το Βελιγράδι και το Νόβισαντ, άφιξη στην Βουδαπέστη στην θρυλική και ωραιότερη πόλη του ανατολικού μπαρόκ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Νυχτερινή περιήγηση της πόλης στον λόφο των ψαράδων για να δούμε την πόλη και τα μνημεία πανοραμικά φωτισμένα. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα   /   ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Ολόκληρο το πρωινό μας θα το αφιερώσουμε στην ξενάγηση της πρωτεύουσας των Μαγιάρων ή Μαργαριτάρι του Δούναβη, όπως χαρακτηριστικά αποκαλούν την Βουδαπέστη. Ο λόφος των Ψαράδων με τον περίφημο Ναό του Αγίου Στεφάνου, την πλατεία των ηρώων, το κοινοβούλιο, το νησί της Μαργαρίτας, τον λόφο του Γκέλερτ και άλλα αξιοθέατα της πόλης. Επίσκεψη στον Ζωολογικό κήπο της πόλης. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση στα τσιγγάνικα βιολιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα   /   ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη του Γιόχαν Στράους, την Βιέννη. Θα διασχίσουμε την κεντρική Ρινγκαστράσε, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, θα δούμε τα ανάκτορα του Χοφμπρουν, την όπερα, το καταπληκτικό γοτθικό δημαρχείο και το θέατρο της πόλης. Για τα παιδιά επίσκεψη στο φημισμένο Πράτερ και για τους μεγάλους ελεύθερος χρόνος στην αγορά της πόλης. Επιστροφή στην Βουδαπέστη. Προαιρετική βραδινή κρουαζιέρα στο Δούναβη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα   /   ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΝΙΣ

Πρωινό και θα αρχίσουμε το ταξίδι της επιστροφής, για την Σερβία, με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στο Νις. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6η μέρα   /   ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ

Μετά το πρωινό με τις καλύτερες αναμνήσεις θα αναχωρήσουμε, με στάσεις για καφέ και φαγητό στην διαδρομή.  Η άφιξή μας θα είναι νωρίς το βράδυ.

 

  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:    4    Νοεμβρίου    2011,    ημέρα    Παρασκευή.

 

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται:

v Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

v Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4 αστέρων

v Πρωινό και ένα γεύμα καθημερινά

v Ξεναγήσεις, περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

v Αρχηγός – ξεναγός του γραφείου ταξιδίων

v Ασφάλεια ταξιδιού

v Φ.Π.Α.

 Δεν περιλαμβάνονται:

v Η είσοδος στα μουσεία

                                 ΤΙΜΗ   ΚΑΤ΄   ΑΤΟΜΟ:     380 €

                               Διαφορά μονόκλινου:    140 €

 

      Η εκδρομή μας ήταν πολύ όμορφη και συνέβαλαν πολύ θετικά γι΄αυτό, η καλή διάθεση όλων μας, ο καταπληκτικός καιρός που μας έκανε και η ιδιαίτερη συμβολή του γραφείου «agelina travel», που μας επιφύλαξε ευχάριστες εκπλήξεις με επισκέψεις που κάναμε εκτός προγράμματος, τόσο στις πόλεις που επισκεφθήκαμε, αλλά και σε πόλεις εκτός προγράμματος όπως το Βελιγράδι στην Σερβία αλλά και στα Σκόπια στην Π.Γ.Δ.Μ.

     Όλοι μας μείναμε ευχαριστημένοι και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το επόμενο ταξίδι μας.