Ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας

programmaΜετά την ανακοίνωση του προγράμματος των ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας, που έγινε σε μέσον κοινωνικής δικτύωσης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας έγιναν αποδέκτες παραπόνων  για το ωράριο των ακολουθιών  που ανακοινώθηκε.

Σε συνεργασία με την Κοινότητα, σήμερα 6-4-2017 και ώρα 10:00, οι Πρόεδροι της Κοινότητας και του Πολιτιστικού Συλλόγου μαζί με τον Ιερέα του χωριού μας Π. Ηλία, μεταβήκαμε  στην Μητρόπολη Φωκίδας όπου σε συνάντηση που είχαμε με τους αρμοδίους, τους γνωστοποιήσαμε τα παράπονα των κατοίκων κάνοντας και τις ανάλογες προτάσεις  και από κοινού αναζητήσαμε μια αποδεκτή απ΄ όλους λύση, που να εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων μονίμων και επισκεπτών .

Από την πλευρά τους οι αρμόδιοι της Μητρόπολης μας γνώρισαν ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατόν, για να βρεθεί μια λύση που θα καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων.

Αυτό πάντως που έγινε αντιληπτό απ΄ όλους μας, είναι ότι τα προβλήματα αυτά θα  είναι συνεχή,  καθόσον δεν υπάρχει μόνιμος Ιερέας στην ενορία μας και τα κενά σε Ιερείς στην Μητρόπολη, όπως μας γνώρισαν αγγίζουν το 50% των οργανικών θέσεων περίπου.

Follow me!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *